Pozivamo sve ljubitelje putovanja da nam se pridruze!!!

Go2travelling Max Travel je agencija koja se bavi isključivo putovanjima za mlade!!!Sreca je u sustini stanje kretanja,
punim srcem, u jednom smeru bez
kajanja ili oklevanja.

Da li ste znali da se nekoliko mladih ljudi takmičilo među sobom ko ce se najbolje provesti na putovanju? Znate li ko je pobedio? Niko! Nisu mogli da se dogovore,jer je svako tvrdio da je bas njemu bilo najluđe. I sta onda? Resili su da se udruže i svoje ideje, planove, iskustva i harizmu podele i sa Vama! Da li ste spremni da se takmičite sa njima, ali u njihovoj režiji i po njihovim surovim pravilima zabave? Plašite se da ne izgubite? Ne brinite, na njihovim putovanjima SVI su pobednici. Vežite se, krećemo!!! ostavite kompas, na ovaj put MI vodimo


Mi smo tim okupljen oko samo jedne ideje- da Vase putovanje učinimo NEZABORAVNIM! Da smo u tome uspeli najbolje govore priče sa naših putovanja , osmesi na našim zajedničkim fotografijama i uspomene kojih se svi rado sećamo. Činimo sve da Vam željene destinacije približimo...

Pre nego što se odlucite da sa nama putujete, da Vam predstavimo našu agenciju.

Turistička agencija Max Travel, osnovana je 2007. godine kao članica Eurojet grupe. GO2, osnovni brend Max Travel agencije specijalizovan je za organizovanje putovanja za studente kao i parti putovanja za mlade. Max Travel kompanija, članica je YUTA (29.01.2007; licenca A kategorije br. 534).
Glavni cilj GO2 brenda je zadovoljstvo korisnika kroz idealnu kombinaciju dobrog provoda i najnižih cena. U 2010. godini, agencija je uspešno uslužila više od 10,000 mladih putnika, uzrasta od 18 do 25 godina. 
Max Travel je razvio GO2 ne samo kao brend za turistička putovanja, već kao agenciju koja će u potpunosti zadovoljiti sve želje i zahteve mladih ljudi. Putovanja su uvek raznovrsnog sadržaja, pored kulturološkog aspekta ekskurzija, veliki značaj pridaje se zabavi i medjusobnom upoznavanju i druženju.


EXPLORE.DREAM.DISCOVER.

Uverite se u ispravnost naših reči.

Vaš Max Travel Team

Gde nas možete naći?

Ulica Kralja Aleksandra 12, Pariski Magazin lok.14

21000 Novi Sad

Kontakt telefon: 021 525 050, radno vreme 10-18h, subotom 10-14h

email: go2travelling021@gmail.com

www.go2travelling.net